Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Romy Monteiro 'neemt wraak' en knalt een reeks bikinifoto's online

Op de eerste foto kreeg de zangeres vervelende reacties. Wat doe je dan? Juist, nog meer bikinibeelden online slingeren.

Romy Monteiro

Zangeres Romy Monteiro heeft het grijze Nederland tijdelijk ingeruild voor een wat tropischer decor: Thailand. En vanuit het Aziatische paradijsje, liet ze haar volgers enkele dagen terug weten hoe goed het daar toeven was. Met een bikinifoto. Want waarom ook niet?

De foto leverde haar naast een waterval van complimenten echter ook wat nare reacties op. Sneertjes van zogenaamde internettrollen die de 30-jarige zangeres de grond in probeerden te trappen. Dat schijnt bij bepaald volk een populaire hobby te zijn.

Romy reageert

Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten, de boel offline halen en je een tijdje stil houden op Instagram. Maar je kunt ook het tegenovergestelde doen. Romy koos in dit geval voor het laatste.

'Hoop dat diegene kotst nu'

"Aangezien er wat commotie was om een bikini foto", aldus Romy in een nieuw Instagram-bericht, "hier een hele serie voor jullie genaamd: ‘Neem een (goede)fotograaf als vriend en sleur hem naar een tropisch eiland joe!"

Daarnaast reageert de zangeres/actrice/presentatrice onder de verse fotoserie op iemand die blijkbaar onpasselijk werd van die eerste bikinifoto: "Iemand noemde me zelfs smerig, dus ik hoop dat diegene kotst nu."

Of die specifieke hater nu kokhalzend achter z'n toetsenbordje zit, is niet bekend. Wij houden ons eten in ieder geval prima binnen na het zien van de bikinikiekjes van Romy. Niks mis mee.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl