Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis beschuldigd van diefstal, mishandeling en zelfs ontvoering

De stroom aan beschuldigingen aan het adres van de Massa is Kassa-ster lijkt maar niet op te houden.

Peter Gillis

Peter Gillis heeft wel eens betere tijden gekend. Want waar de gezellige en gezette Brabander eerder vooral in het nieuws kwam vanwege de vermakelijke avonturen in zijn realityshow, gaan de krantenkoppen vandaag de dag met name over minder leuke zaken. Over vreemdgaan, mishandelingen en criminele praktijken op zijn campings bijvoorbeeld.

De laatste aantijging: Peter zou iemand hebben ontvoerd en zich schuldig hebben gemaakt aan mishandeling en diefstal, zo schrijft Roddelpraat vandaag.

'Ernstige zaak'

Nu brengen de mannen van het het roddelplatform Jan Roos en Dennis Schouten wel vaker over de 'juice' rondom Peter en Nicol, dit keer is het vrij serieus, zo doen ze de lezer geloven. Ze noemen het dan ook een 'ernstige zaak'.

"Dit keer laten we meerdere (!) slachtoffers aan het woord om hun verhaal te doen over de achterlijke, heftige en ernstige situaties waar ze in verkeerden met of door Peter Gillis", schrijft Roos in een artikel op Roddelpraat.nl. "En deze verhalen gaan inderdaad echt over ontvoering, mishandeling en diefstal."

'Ook RTL Boulevard gaat nieuws brengen'

Hoe de spreekwoordelijke vork precies in de spreekwoordelijke steel zit, wordt nog niet verteld. Daar wacht het duo mee tot in de uitzending van vandaag - woensdag 18:00 komt er een verse RoddelPraat-aflevering online op Youtube.

Jan Roos zegt bovendien contact te hebben gehad met RTL Boulevard en stelt dat het showbizz-programma ook aandacht gaat besteden aan de kwestie rondom de vermeende ontvoering.

Roos: "Ze hebben contact met ons heeft gezocht om te praten over het verhaal. Vanavond, na onze uitzending, gaan ze het hier ook behandelen."

Misdaad
  • RoddelPraat
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl