Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Oeh la la: bloedfitte Sylvie Meis (44) viert jaarwisseling in zwart bikinietje

Happy new year!

Sylvie Meis

Waar de meeste Nederlanders vannacht in de miezer met een zompige aansteeklont de Duitse knalpotten aan probeerden te steken, huppelde Sylvie rond op een warm en tropisch strand.

Niet dat het in Nederland koud was. Volgens Weeronline was het met 14,5 graden in De Bilt zelfs de warmste oudjaarsdag ooit gemeten. Geen wanten, sjaals of oorwarmers nodig dus. En dat geldt duidelijk ook voor Sylvie Meis.

Malediven

De presentatrice is namelijk afgereisd naar de Malediven, een eilandengroep in de Indische Oceaan. Op het strand dartelt de inmiddels 44-jarige Meis rond in een zwart bikinietje. En waarom ook niet? Ze heeft immers een topfit en afgetraind lichaam, waarvan ze de foto's graag deelt met haar volgers. Waarvoor dank, Syl. Wordt gewaardeerd.

Traditie

Het lijkt erop dat zo'n tropische eindejaarsvakantie inmiddels traditie is in huize Meis. Ook vorig jaar deelde de ex van Van der Vaart ook al een aantal fijne video's en foto's vanaf de Malediven.

Via een aantal andere berichten bedankt de blondine het afgelopen jaar. "Je bent goed voor me geweest", zegt ze over 2022. De boodschap aan haar volgers: "Moge al jullie dromen en wensen uitkomen. Een gezegend 2023 toegewenst." En jij ook, Sylvie. Dat het wederom een jaar mag worden vol prachtige foto's. Dan hebben wij ook weer wat te delen.

Entertainment
  • Instagram
  • BrunoPress/Action Press / Brunopress.nl