Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlandse man verwondt vier agenten op Franse luchthaven

De man werd op de luchthaven staande gehouden, omdat hij een mes in zijn bagage meedroeg. Met datzelfde mes heeft hij vervolgens meerdere agenten weten te verwonden.

luchthaven

Gisteravond heeft een Nederlandse man vier mensen met een mes verwond. Het misdrijf vond plaats op de luchthaven van Biarritz, in het zuidwesten van Frankrijk.

Om zich heen steken

Volgens de Franse RTL was de man mogelijk onder invloed van drugs toen hij de luchthaven betrad. Daar waren vijf agenten die reizigers controleerden voor een vlucht naar Berlijn. De man probeerde langs hen te komen, maar werd staande gehouden door Franse agenten. Hij bleek een mes in zijn bagage mee te dragen. De man pakte het mes en begon ermee in het rond te steken. Vier agenten liepen lichte verwondingen op.

Poging tot moord?

Ook de man zelf raakte gewond. Hij moest naar het ziekenhuis voor een behandeling. Ook twee agenten, die verwondingen hadden aan hun hoofd en arm, werden naar het ziekenhuis vervoerd. De Franse justitie onderzoekt nu nog of het incident een poging is tot moord. De politie gaat tot nu toe niet uit van een terroristisch motief.

Misdaad
  • NU.nl
  • Unsplash, Ilona Bellotto