Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geruchten over seksschandaal binnen Servische selectie

De vermeende dader: Juventus-spits Dušan Vlahović.

Dušan Vlahović

De balletjes rollen in Qatar. Het wereldkampioenschap beweegt zich gestaag richting de knockout-fase en een aantal teams is nog niet zeker van een plekje bij de laatste zestien. Het Servische elftal is er daar eentje van.

Onder leiding van Ajacied Dušan Tadić verloren ze met 2-0 van Brazilië en kwamen ze niet verder dan een gelijkspel (3-3) tegen Kameroen. De mannen uit Servië moeten dus alles op alles zetten als ze komende vrijdag aantreden tegen Zwitserland. Die pot moeten ze winnen om de achtste finales te bereiken. En dan mag Kameroen ook nog eens niet met een grotere uitslag winnen van Brazilië. Kortom, koppie d'r bij voor de Witte Adelaars.

Seksschandaal

Het laatste wat zo'n team dan kan gebruiken, is een schandaal. Logisch. Maar dat is wel precies wat er aan de hand is op dit moment.

Het gaat om een gerucht dat de wereld ingeslingerd is door een journalist, aangaande de talentvolle spits van de Serviërs: Dušan Vlahović. De aanvaller van Juventus zou naar bed zijn geweest met de vrouw van de Servische reservekeeper Predrag Rajkovic. De dame in kwestie is Ana Cakić, een bloedmooi model dat haar centen verdient als influencer. Het avontuurtje zou volgens de geruchten de reden zijn waarom de spits vooral bankzitter is dit WK.

Vlahović ontkent de geruchten ten zeerste. Uit een verklaring tijdens de persconferentie: "Het is te absurd voor woorden. Het is duidelijk dat de mensen die dit verspreiden zich vervelen en niks beter te doen hebben. Ze zijn gefrustreerd of boos, en ze willen het nationale team gewoon tegenwerken."

De spits denk er over na om juridische stappen te nemen. Ook de beeldschone Cakić heeft inmiddels ontkennend gereageerd op social media. "We hebben al erger overleefd, geloof me."

Nieuws
  • de Telegraaf
  • Pro Shots / SIPA USA