Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: meer pikant beeldmateriaal van Vandaag Inside-stripper Mercedes

Haar optreden tijdens Vandaag Inside was sterk. Maar voor wie nog niet genoeg heeft gehad van Mercedes, hier nog wat extra beeldmateriaal van haar Instagram-pagina. Voor de liefhebber.

Mercedes

De ene na de andere activist plakt zichzelf vast of verstoort een televisie-uitzending. Een trend waar niet iedereen blij mee is. Toch heeft Mercedes, de stripper die vorige week de Vandaag Inside uitzending 'verstoorde', op menig kijker indruk gemaakt.

Dat 'verstoorde' staat trouwens tussen haakjes omdat de actie doorgestoken kaart bleek. De stripper was er namelijk op uitnodiging van de VI-heren, als tegengeluid op al die talkshowtafelverstoorders en schilderijplakkers.

Mercedes

De dame in kwestie heet Mercedes, een stripper die naar verluidt voor rond de 500 euro op kwam draven om haar fameuze rondje in de studio te maken. Tot groot plezier van de VI-mannen. En menig kijker natuurlijk. Hieronder een selectie foto's van de Instagram-pagina van Mercedes. Gewoon, omdat het kan.

Op social media valt te lezen dat Mercedes Jade, zoals ze zichzelf noemt, danseres en activiteitenplanner is.

Bovendien staan daar sinds het VI-optreden ook de woorden 'bekend van tv' bij. En daar is geen woord van gelogen.

En nog eentje voor de duidelijkheid:

Wat er precies gebeurde bij VI

Voor wie de VI-uitzending heeft gemist: als Wilfred Genee in de uitzending van 16 november een nieuw gespreksonderwerp dropt, zien de kijkers op de achtergrond al wat actie. De brunette ontdoet zich in no time van haar kleding.

"Wat gaan we nou krijgen", zegt een aangenaam verraste René van der Gijp. Zowel de tafelgasten als het publiek lacht, terwijl de stripper zelfverzekerd haar rondje maakt in de studio.

"Theo!" schreeuwt Genee, refererend aan de veiligheidsman van Vandaag Inside. Johan Derksen: "Theo, het waterkanon!" De snor merkt ook op dat de vrouw "een beetje luchtig gekleed" is voor de tijd van het jaar.

Waarom de dame bijna bloot door de VI studio huppelt wordt in eerste instantie niet helemaal duidelijk. "Een activist", merkt Van der Gijp op. Maar als de ook aanwezige Hélène Hendriks vraagt waar ze van is, antwoordt Van der Gijp dat hij geen idee heeft.

Maar dan komt de aap uit de mouw. "Wij dachten: wij nodigen ook is een keer een activist uit", giert René van der Gijp. "Kijken hoe dat eruit ziet!"

"Zonder hesje aan", voegt Derksen toe.

Uiteindelijk is het vermakelijke toneelstukje voorbij en onthult Genee dat de dame op uitnodiging aanwezig is en Mercedes heet. "Twee mooie koplampen...", aldus de presentator.

Entertainment
  • Instagram, Videostill VI