Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Heleen van Royen (57!) showt piekfijn bikinilijf

Wie haar bikinifoto's begluurt zou het niet zeggen, maar over drie jaartjes tikt Heleen de zestig aan.

Heleen van Royen

Heleen draait dus al heel wat jaren mee in BN'er-land. De columniste/schrijfster heeft meerdere bestsellers achter haar naam, verkocht in totaal ruim 1,7 miljoen boekjes en is regelmatig op tv te zien.

Toch zullen veel mensen Van Royen vooral kennen door pikante uitspattingen. De schrijfster publiceerde zelfs een seksdagboek, waarin ze in geuren en kleuren over haar slaapkameravonturen schreef.

Bloot

Schrijven is echter niet de enige manier waarop Van Royen regelmatig de publiciteit haalt, ook haar (bijna) blootfoto's worden nog altijd regelmatig gedeeld. En daar doet haar leeftijd niks aan af.

Zo slingerde ze afgelopen week haar bikinilijf het web op. Een zomerse kiek, waarop Heleen trots haar behoorlijk afgetrainde en strakke lichaam showt. Zelfs de buikspiertjes zijn te zien.

Niet alles wat haar volgers zien is trouwens puur natuur; Van Royen krijgt zelfs korting bij de kliniek die ze zo nu en dan bezoekt, zo onthult ze in een interview met HH. "Maar voor mijn borsten heb ik wel betaald. Daar heb ik voor gespaard."

Vandaag Inside

Ook fijn voor de schrijfster: ze verdient tegenwoordig een extra zakcentje met haar optredens als tafelvrouw bij Vandaag Inside. Volgens Angela de Jong, de schrik van elke programmamaker, slepen VI-gasten zo'n duizend euro per aflevering. Een prima bedrag voor een uurtje slap ouwehoeren over van alles en nog wat, niet waar?

Entertainment
  • Instagram
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl