Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man opgepakt met python in zijn broek

Bij de grens tussen Canada en de Verenigde Staten heeft de douane een bijzondere ontdekking gedaan. Een man werd betrapt met een goedgevulde broek. Dat klinkt erotischer dan het in werkelijkheid was; de man smokkelde levensgevaarlijke slangen.

python

Een 36-jarige man uit New York is deze week aangehouden op verdenking van het smokkelen van een gevaarlijke diersoort over de Canadese grens.

De man zat in een bus die de overtocht naar Canada maakte, maar echt comfortabel zal de reis niet zijn geweest. In zijn broek droeg de man namelijk drie Burmese pythons bij zich.

Levensgevaarlijk

De Burmese python is met uitsterven bedreigd in Azië, maar in de Verenigde Staten zijn er juist veel te veel. De slangensoort behoort tot de meest grote slangenrassen ter wereld, met een lengte van makkelijk drie meter en een gemiddeld gewicht van honderd kilo. Bovendien is het dier levensgevaarlijk. Geen wonder dus, dat ze er in Canada niet op zaten te wachten.

Bij de grenscontrole werden de slangen al gauw ontdekt. "Heeft u drie Burmese pythons in uw broek of bent u blij om mij te zien?", zal een douanier mogelijk gezegd hebben. Toch viel er voor de New Yorker niet veel te lachen. Hij is aangeklaagd voor het smokkelen van een wilde diersoort en riskeert een gevangenisstraf van 20 jaar.

Bizar
  • FOX5 NY
  • iStock