Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de vervanger van Marco Borsato

Leontine heeft haar oog laten vallen op een vent met poen. Heel veel poen.

Leontine

Of Leontine haar ex Marco Borsato nog een tweede kans geeft? Daar lijkt het niet op. Al langer gingen er geruchten rond dat de presentatrice iemand anders aan de haak had geslagen, maar inmiddels is het zeker: Marco is vervangen.

Zijn naam is John Huiberts. Multimiljonair John Huiberts om precies te zijn. Dat maakte pro-roddeltante Yvonne Coldewijer bekend via haar juicekanaal. 'Hoe betrouwbaar is deze zogenaamde 'juice' dan?' horen we u denken. Nou, behoorlijk. Leontines management heeft de boel namelijk bevestigd. "Ze hebben het gezellig maar het is nog pril", aldus een reactie op een aantal vragen van Shownieuws.

Quote 500

Huiberts knalde in 2021 de Quote 500 in, de lijst van de vijfhonderd rijkste Nederlanders van het moment. De multimiljonair studeerde in een ver verleden commerciële economie in Den Bosch, maar richtte later een bedrijf op die uv-lak en -inkt ontwikkelde en daarvoor grondstoffen verkocht. Die verf wordt op van alles en nog wat gesmeerd - magazine covers, pennen, het hoesje van je telefoon en ga zo maar door. Later verkocht hij zijn bedrijf en inmiddels boert hij middels een investeringsmaatschappij.

Marco Borsato

Met Leontines ex Marco Borsato gaat het wat minder goed. Zijn muziek wordt nauwelijks nog gedraaid bij radiostations en optredens geeft hij al helemaal niet meer. Dit nadat hij onderdeel werd van het Voice-schandaal - Borsato was coach bij het talentenprogramma.

Geruchten van zijn wangedrag gingen echter al langer rond. Een 22-jarige vrouw deed in december van 2021 uiteindelijk aangifte, omdat de zanger haar vanaf haar 15e zou hebben misbruikt. Volgens De Telegraaf was Borsato bevriend met de ouders van het meisje. Toen haar vader overleed, zou hij een soort ‘pleegvader’ voor het kind geworden zijn.

Borsato heeft tot dusver alle aantijgingen ontkend. De zanger deed zelfs een tegenaangifte en beschuldigt de vrouw van valse aangifte, smaad en laster. Ook zou er aangifte tegen de moeder van de 22-jarige vrouw gedaan zijn, wegens uitlokking en medeplichtigheid.

Entertainment
  • Shownieuws, Yvonne Coldewijer, Quote
  • www.brunopress.nl