Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gaby Blaaser showt lingerie en... lederen bandages!

Geeft Gaby hier nou een inkijkje in haar slaapkameravonturen?

Gaby Blaaser

Waar we het kwik buiten steeds verder zien dalen, pompt Gaby de temperaturen eigenhandig weer omhoog. Geen bolle jas, dikke sjaal of wollen wanten voor de blondine, maar leren riempjes. En dat laat ze maar al te graag zien op Instagram. Bravo.

Veelpleger

Wie vaker een kijkje heeft genomen op het account van Blaaser weet dat de presentatrice graag sexy foto’s van zichzelf post. Zo ook deze week. Gehuld in niet meer dan een rood lingeriesetje en lederen bandages trakteert ze haar volgers op deze slaapkamerkiekjes. “Oeh baby”, zijn de inspirerende woorden die ze eronder zet.

OnlyFans

Juicereller Fawrynotsawry voelt de blondine meteen aan de tand door te vragen of ze OnlyFans toch aan het overwegen is. Wellicht kan ze daarop nog een stapje verder gaan dan op Instagram. “Nee. Ik post al zolang dit soort foto’s, I love it… Maar zo’n platform, nee”, antwoord ze. “Het is toch net iets anders voor mijn gevoel. Maar heb er ook niks tegen.”

Jammer, maar hé, zolang Gaab de grenzen van de iets beschaafdere social media-platformen blijft opzoeken, hoort u ons niet klagen.

Entertainment
  • Instagram, Grazia
  • Bruno / Brunopress.nl