Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Agent drogeert zichzelf per ongeluk: 'Dacht dat het snoep was'

Een politieagent in Texas moest vorige week worden afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij op het werk gedrogeerd was. Hij dacht een snoepje te nemen, maar het bleek drugs te zijn. Hopelijk verliep uw dag beter dan de zijne.

Agent drogeert zichzelf

Afbeelding ter illustratie - niet de pillen die de agent slikte.

Ze leken zo onschuldig. De zakjes met felle rood-groene snoepjes die onverhoopt waren rondgeslingerd op het politiebureau van Harris County in Texas. Een agent besloot het te proberen en vermoedde mogelijk al bij het proeven van de chemische tabletjes dat er iets niet in de haak was. Toen hij zich een kwartiertje later behoorlijk beroerd ging voelen, drong het door.

Wat de agent in kwestie had ingeslikt was afkomstig van een plaats delict. Bij een geweldsincident waren dozen met grote hoeveelheden wiet, spacecake en paddo’s in aangetroffen en meegenomen voor onderzoek. Één van de dozen was echter per ongeluk niet van het bureau naar het lab vervoerd. Zodoende beleefde een anderzijds keurige diender plotseling de trip van zijn leven.

“Een agent is ziek geworden op het bureau en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis”, meldt een woordvoerder van Harris County Police. “Een dag later is hij weer ontslagen. Wat hij precies had ingenomen wordt nog onderzocht.”

De politie heeft inmiddels een intern onderzoek gestart naar het incident. Dat bewijsmateriaal, laat staan drugs, rondslingert op een bureau is natuurlijk niet de bedoeling. De agent voelt zich naar verluidt weer prima.

Bizar
  • ABC13
  • iStock