Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sarah van Soelen reageert op gerucht over bijbaan als 'gezelschapsdame'

'Het schijnt dat ze samen met wat vriendinnen, waaronder Esther Scipio, een tijdje in Dubai wil werken', aldus een juicekanaal.

Sarah van Soelen

Van Soelen is model en influencer, maar werd in maart 2021 ineens gebombardeerd tot BN'er. Dit nadat bekend werd dat ze de nieuwe vriendin van, jawel, Dreetje Hazes was. Heel lang heeft dit echter niet geduurd, want na enkele maanden gingen de twee weer uit elkaar en is Sarah weer vrijgezel.

Ondanks dat ze alweer een tijdje 'de ex van' is, doemt Van Soelen overigens nog regelmatig op in de media. Bijvoorbeeld omdat ze haar ex André nog een trap nageeft - in mei van dit jaar zei ze nog dat een relatie met Dreetje garant staat 'voor een hoop leugens'. Maar ook omdat er over Sarah zelf wat geruchten de wereld in geslingerd worden.

'Gezelschapsdame'

Zoals een wild verhaal over haar 'bijbaantje', gepubliceerd door Realityfbi. Het juicekanaal schrijft over de 'grootse plannen' van het model om in oktober naar Dubai af te reizen. Niet enkel om haar bips in het zand te parkeren, maar ook om aan de slag te gaan als 'gezelschapsdame'.

Op deze manier zou ze, samen met vriendin Esther Scipio, wat bijverdienen. En zich ondertussen kunnen onderdompelen in het jetset leven van de rijke elite daar. Of met 'gezelschapsdame' bedoeld wordt dat ze ook echt aan de slag zou willen gaan als een soort veredelde escort voor rijke heren, wordt niet helemaal duidelijk uit het verhaal van het juicekanaal.

Sarah reageert

"Haha stelletje sukkels!" vuurt Van Soelen terug op Instagram. "Ben benieuwd uit welke duim dit komt. Want een drol van een hond die jullie 'spionnen' noemen, trap ik allang niet meer in. Kom met wat beters man."

De ex van Dreetje is de leugens meer dan zat en wil feiten horen, stelt ze. Wel waar: Sarah is regelmatig in Dubai te vinden, maar dan voor een vakantie. Zoals dit jaar, met haar moeder. Sarah: "En kan je vertellen dat mijn moeder mij niet laat invliegen om de gezelschapsdame uit te hangen bij d'r."

Ze vindt de geruchten die Realityfbi publiceert lachwekkend en noemt de personen achter het juicekanaal een "stelletje misselijke mensen!"

Entertainment
  • Shownieuws, Realityfbi
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl