Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man van LINDA.-chef in de penarie na 'tetten-tweet'

Ze hadden het allemaal zo goed bedoeld. De LINDA. kwam deze week met een speciaal themanummer over borsten. Op de cover een aantal bekende vrouwen met ontbloot bovenlijf en verschillende reportages en interviews met vrouwen over hun relatie met de spreekwoordelijke voorgevel. Alles om het speciaal voor dit nummer verzonnen 'taboe op borsten' te doorbreken, maar dat werd helaas op Twitter verpest door de man van de chef redactie.

LINDA.

Op Twitter was het borstenblad al gesprek van de dag. Iemand grapte naar Thijs Wolters, de echtgenoot van LINDA.-chef redactie Rianne Meijer, dat hij wel een geluksvogel moest zijn om het maakproces van dit borstennummer van dichtbij mee te maken. Vervolgens reageerde Wolters met een bekentenis die ervoor zorgde dat hij zeker een avondje op de bank sliep.

Wolters bekende in zijn reactie dat erg verheugd is dat hij in de afgelopen weken nogal eens "goed geslaagde tettenfoto's" geappt kreeg van zijn vrouw. Hij zou snel spijt krijgen van die tweet, want binnen no-time kwam een feministische knokploeg hem digitaal opzoeken. Hoe durfde hij zo'n seksistisch praatje te houden als echtgenoot van de LINDA.-chef.

Puberaal

Hoe kan het eigenlijk dat Meijer de blootfoto's privé lekte naar haar man? Dat was de tweede vraag die de tweet opriep bij velen. Het stel had ineens een boel uit te leggen. Vandaag reageerde Rianne Meijer voor het eerst op de mispeer van haar man.

"Vooropgesteld: het was een superdom, puberaal en niet-chic tweetje van mijn man", schrijft Meijer in een verklaring.Volgens haar is het geen schande om foto's waar ze trots op is te delen met haar man. "Dat zijn dus foto's die al zijn goedgekeurd door degenen die erop staan en in de pagina's zijn gezet zoals die uiteindelijk in het blad komen."

Ze betreurt de ontstane ophef. "Het verhaal wordt nu zo uit zijn verband getrokken dat ik er toch op wil reageren. Ik ben heel trots op dit nummer en de boodschap. En ik hoop dat we het daar ook nog over kunnen hebben."

Entertainment
  • LINDA.
  • iStock, Twitter