Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de beeldschone vrouw van cabaretier Steven Brunswijk

De twee kwamen in het nieuws nadat de cabaretier vreemd zou zijn gegaan. Dat bleek echter toch iets anders in elkaar te steken.

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk timmert al een tijdje aan de weg als grappige gozer. Zegt die naam je niks? Wellicht ken je hem nog als 'Braboneger', het alias dat Brunswijk tot ergens in 2018 gebruikte.

Hoewel de inmiddels 38-jarige lolbroek al in 2012 zijn debuut maakte in het theater - met de show vooroordelen - leerde het grote publiek de gezellige Brabander wellicht kennen via het Dumpert-filmpje 'Gewoon Betalen' en de programma's die hij presenteerde, zoals De Braboneger verkaast?! en De Braboneger basht!

Gaat lekker met Brunswijk

Sindsdien gaat het hem behoorlijk voor de wind: 'Braboneger' werd gewoon Steven Brunswijk, de geboren Surinamer is met regelmaat op tv te zien en er zijn zelfs geluiden dat hij een show voor 20.000 man gaat doen in het Willem II Stadion in Tilburg, de stad waar hij opgroeide.

Saillant detail: Steven is de neef van rebel, bankrover, drugsdealer en vice-president Ronnie Brunswijk.

'Vreemdgaan'

Kortgeleden kwam de cabaretier in het nieuws omdat hij vreemd zou zijn gegaan. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer dacht een monsterscoop te hebben: ze kreeg beelden doorgestuurd van cabaretier en presentator Steven Brunswijk die op de Pride in Amsterdam intens stond te tongen met iemand die niet zijn kersverse echtgenote leek te zijn. Op Instagram blies Coldeweijer al hoog van de toren dat er weer een viespeuk gevallen was.

Wat bleek? Stevens vrouw stond er gewoon naast, te tongen met een ander. Na alle ophef legden de twee op Instagram uit dat ze elkaar gewoon een "avontuurtje" gunnen op zijn tijd. Dat hebben ze naar eigen zeggen goed geregeld. "Omdat wij BN'ers zijn, moeten we in het hokje passen. Wat een onzin", aldus Brunswijk.

Ayla Guiaux

De blondine waarmee Steven al jaren samen is en drie kinderen heeft, heet Ayla Guiaux. Of eigenlijk Ayla Brunswijk - de twee stapten niet lang geleden in het (open)huwelijksbootje. En als we haar foto's zien, snappen we dondersgoed waarom Steven op één knie is gegaan.

Ayla zit net als manlief Steven ook niet stil. Op haar Instagram-pagina is te zien dat ze allerlei werken maakt als kunstenares, waaronder unieke tafels en spiegels en zo. Daarnaast laat ze trots zien dat ze bloedje fit is. Niet zo gek, aangezien de afgetrainde blondine tegenwoordig werkt als personal trainer. Wellicht de reden dat Steven Brunswijk zelf ook niet met een bourgondische Brabantse bierbuik, maar met een wasbordje rondloopt.

Entertainment
  • BrunoPress/Heukers Media/Brunopress.nl, Instagram