Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de 'vervanger' van Lil Kleine en nieuwe vent van Jaimie Vaes

Hij is iets groter dan Jorik, maar werkt ook in de muziekindustrie.

Jaimie Vaes

Mevrouw Vaes heeft roerige tijden achter de rug. Het merendeel van Nederland kent de 'influencer' vooral als ex van Lil Klein, en dan vooral als de ex die met regelmaat slachtoffer leek te zijn van de losse handjes van de rapper.

Die ogenschijnlijk ongezonde relatie liep enige tijd terug echter definitief op de klippen. Dit nadat er beelden verschenen waarop Kleine het hoofd van zijn toenmalige vriendin tussen de deur van zijn auto leek te klemmen, om hem vervolgens een aantal keer open en dicht te doen. Vaes deed aangifte en ging als vrijgezel verder.

Nieuwe vent

Voor wie dacht: 'Mooi, doe mij dan maar een Vaes om de bloemetjes mee buiten te zetten', je bent te laat. De mediavrouw is inmiddels namelijk weer bezet. Dat werd duidelijk uit een gesprek met RTL Boulevard. De naam van haar verse kerel: Afshin Momadi.

"Ik vind hem heel erg leuk’", aldus Vaes tegen Boulevard. "Wij kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is een hele goede vriend van mij altijd. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen."

De twee zijn volgens Jaimie Vaes niet alleen een stelletje, maar ook beste vrienden. Vaes: "Hij is in heel veel fasen van mijn leven erbij geweest, de leuke en ook de minder leuke dingen. Dus voor dit moment vult hij mij heel goed aan."

Afshin Momadi

Aan de foto's te zien, is Momadi in ieder geval een stukkie langer dan zijn voorganger. Wat de twee wel gemeen hebben: werk in de muziekindustrie. Afshin is dj en werkt onder andere samen met Inan Batman in de Berlijnse formatie IAM. De nieuwe vriend van Jaimie Vaes is naast Berlijn ook veel in Barcelona en Ibiza te vinden, onder andere vanwege zijn andere onderneming: kledingmerk 9N1M Sense.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Party
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl