Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Man komt om bij ongeluk op N210, politie vindt twee lichamen in zijn woning’

Zaterdag is een man om het leven gekomen bij een aanrijding in Lekkerkerk. Toen agenten later die dag zijn woning bezochten, kwamen zij nog twee lichamen tegen.

‘Man komt om bij ongeluk op N210, politie vindt twee lichamen in zijn woning’

De man is zaterdag rond 13.00 omgekomen na een frontale botsing in Lekkerkerk. De politie kan niet met zekerheid zeggen of het ongeval met opzet heeft plaatsgevonden, of dat er sprake is van een ongeluk.

Agenten zijn waarschijnlijk naar het huis van de man gegaan om het slechte nieuws aan zijn familie door te geven. Toen ze echter de woning in Zoetermeer binnenkwamen, werden er twee doden gevonden. Het is nog onbekend wie de slachtoffers zijn. Mogelijk gaat het om familie van de man.

“Waarschijnlijk ligt er een incident binnen de relationele sfeer ten grondslag aan het incident waarbij deze twee slachtoffers zijn te betreuren”, aldus een woordvoerder van de politie. Een buurvrouw van de man vertelt aan Omroep West: “Ik hoorde zaterdagochtend de buurvrouw heel hard schreeuwen.” Volgens de vrouw blijft een dochter als enige overlevende van het gezin over.

Nieuws
  • Pro Shots