Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Als mens lopende hond steelt harten op sociale media

Op TikTok is weer een nieuwe beroemdheid gerezen. Als je hem tegenkomt op straat kan hij iets weghebben van een harige meneer, maar het is toch echt een hond. Het bijzondere aan hem: hij loopt op twee poten.

Als mens lopende hond steelt harten op sociale media

Dexter is een beestje met een handicap. De viervoeter heeft namelijk maar drie poten. Hij loopt soms op alledrie, maar vaker nog loopt hij als een mens op zijn achterpoten. Het is even een gek gezicht, maar volgens zijn baasje is het geen gedwongen kunstje.

@dexterdogouray

Feel good about yourself because you're getting exercise and taking care of your furry friend.... just try to keep up with Dexter!! #dogtricksoftiktok #tricksdog #funnydogvideos #dogworld #comedyshorts #dogtrickschallenge #dexterdogouray #funnydoglife

♬ original sound - dexter dog ouray

Met zijn loopje heeft Dexter een flinke schare fans verzameld op het internet. Op TikTok werden zijn wandelingen al 30 miljoen keer geliket. Om het plaatje af te maken zet zijn baasje soms ook nog een hoedje op bij het beest.

@dexterdogouray

you've got a friend in me... let's go and play! #dexterdogouray #famousdog #funnydogvideosoftiktok #comedydog #comedy2022 #dogloversoftiktok

♬ You've Got a Friend In Me - Cavetown

Maar is het niet erg ongezond voor een hond om op zijn achterpoten te lopen? Eigenlijk wel. Langdurig lopen op de achterste poten kan leiden tot rugklachten en versleten heupen. Toch is het voor Dexter een manier om na een lelijk auto-ongeluk op een snelle manier vooruit te komen. Bij het ongeluk raakte ook zijn overgebleven voorste poot beschadigd, waardoor hij die liever niet meer veel gebruikt.

@dexterdogouray

Looking for a dog that has hungry eyes 👀 ? Dexter is the perfect counter height dog for you !! #hungryeyes #hungrydog #countersurfing #funnydog #pethumor #comedyvideos #dexterdogouray #doglifestyle

♬ Hungry Eyes - Graham Blvd

"We hebben geprobeerd om hem op drie poten te laten lopen, maar het doet hem simpelweg te veel pijn", aldus Dexters baasje. Een bijkomend voordeel van lang op je achterste poten staan? Je komt een stuk gemakkelijker bij de worst op het aanrecht.

Bizar
  • Videostill