Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kersverse vrijgezel Jutta Leerdam doet retesexy op Instagram

Koen Verweij heeft z'n spullen nog maar net ingepakt, maar Jutta zal dankzij haar laatste Insta-foto's absoluut geen gebrek hebben aan aandacht.

Jutta Leerdam

Hommeles in de schaatswereld deze week. Of nou ja, hommeles, d'r was een breukje ontstaan. Niet in het ijs, wel in de relatie van Jutta Leerdam en Koen Verweij.

Jutta is inmiddels wel een bekende bij vrouwminnend Nederland. De schaatster kan niet alleen heel hard met ijzers over bevroren water glijden, ze heeft ook nog eens een vrij aangenaam voorkomen. Echter bleef het tot voor kort slechts dromen van een date met Jutta, aangezien ze samen was met schaatser Koen Verweij. Maar dat is nu voorbij.

Een scheve schaats?

Dat liet de winnares van meerdere gouden medailles weten in een post op Instagram. In het statement, gepost vanaf het zonnige Ibiza, schreef ze dat zíj degene is geweest die een punt achter de relatie zette. Ze wil de focus nu gaan leggen op haar carrière en de ‘fijne mensen om me heen’. Koen bevestigt op zijn beurt dat Jutta de relatie na vijf jaar samenzijn beëindigd heeft. Hij is trots en dankbaar voor ‘alle reizen, lessen en momenten die we samen hebben mogen delen’.

Volgens Jutta is de reden voor de breuk het feit dat de twee in twee verschillende fases van hun leven zitten, waardoor ze niet meer de match zijn die ze ooit waren. Andere geluiden, vooral uit de hoek van de juicekanalen, reppen over het vreemdgaan van Koen als bom onder de relatie. Hoe dan ook, het schaatskoppel is niet meer.

Sexy op Insta

Aan aandacht heeft de schone schaatster echter zeker geen gebrek, bewijst haar Instagram-tijdlijn. Vooral de laatste foto's die ze gepost heeft vallen in de smaak. En tja, dat snappen wij wel.

Op Ibiza toont de schaatsbabe gehuld in een zwarte bikini hoe ongelofelijk fit ze is. De douchefoto's leveren haar letterlijk honderdduizenden likes op. Of dit iets me maken heeft met haar kersverse status als vrijgezel? We sluiten het niet uit. Eén ding is in ieder geval zeker: of het nu bloedjeheet is of juist ijskoud, Jutta doet het meer dan prima voor de camera.

Entertainment
  • Instagram
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl