Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lil Kleine vraagt horloge van tweejarig zoontje terug: ‘Nooit een schenking geweest’

De rapper 'legt beslag' op meerdere peperdure horloges

lil kleine

Als het aan Lil Kleine ligt, wordt zijn horlogecollectie binnenkort flink uitgebreid. Dit blijkt uit een e-mail die zijn ex, Jamie Vaes, voorleest in een vrijgegeven fragment uit de volgende aflevering van haar realityserie, Jaimie In The Vaes Lane.

In gelukkiger tijden: Een apetrotse Lil Kleine die met het nieuwe Audemars Piguet horloge van zijn zoontje pronkt

Lil vraagt volgens de e-mail meerdere horloges terug, waaronder één die volgens Jaimie een verjaardagscadeau was. Het meest frappant is toch wel dat hij ook een horloge van zijn tweejarige zoon lijkt te willen afpakken. "Hij vraagt zelfs de klok van Lío terug die Lío heeft gekregen en waar Jorik nooit voor heeft betaald", vertelt Jaimie in het fragment.

Dit horloge is volgens Lil “nooit een schenking geweest”. Net als de rest. De luxe horloges zijn volgens hem nooit weggegeven, dus mogen ze allemaal terug naar papa. Bekijk het fragment hieronder.

De claim dat het "geen schenkingen waren" is nogal verrassend, omdat Lil Kleine er juist om bekend staat dat hij graag horloges weggeeft. Zo gaf hij, tijdens een show in de Ziggo Dome, gastartiesten Ronnie Flex, Frenna, Xander de Buisonjé en Yung Felix ieder een Rolex als bedankje. Deze mannen weten nu in ieder geval dat ze op goede voet met de rapper moet blijven staan, voordat hij ook hun horloges terugvraagt.

Nieuws
  • BrunoPress