Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man wil spin in brand steken, veroorzaakt per ongeluk enorme bosbrand

Een man uit Utah heeft afgelopen week proberen af te rekenen op een zowel dier-onvriendelijke als een levensgevaarlijke manier. De man kwam een achtpotige vriend tegen tijdens een wandeling in een natuurgebied bij Springville, Utah. Hij wilde de spin doden met een aansteker, maar dit kwam hem en moeder aarde duur te staan.

Man wil spin in brand steken, veroorzaakt per ongeluk enorme bosbrand

De 26-jarige Corey M. werd deze week gearresteerd voor het veroorzaken van een bosbrand waarbij 24 hectare natuur in vlammen op ging. Bij het fouilleren van M. werd een lading wiet aangetroffen. Mogelijk was het verbranden van de spin een hersenspinsel dat voortkwam uit een flinke trip.

"We hebben dit nog nooit meegemaakt" begon boswachter Aaron Voos zuchtend tegen Cowboy State Daily. "Je moet spinnen in de natuur vooral niet affikken, dat is denk ik de les die we uit dit verhaal mogen trekken."

Ook de lokale politie tast in het duister over de bizarre actie, die werd uitgevoerd temidden van een recorddroogte. "We hebben niet kunnen achterhalen waarom M. besloot de spin met vuur te willen doden. Maar misschien heeft hij zelf ook geen idee", zei Spencer Cannon van het lokale politiebureau.

Bizar
  • Unsplash