Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vaginavocht als parfum: deze verleidingstruc verovert TikTok

Vabbing, kort voor vagina-dabbing ofwel het deppen van vaginavocht op verschillende plaatsen van het lichaam. Dat is de laatste rage onder mannenverslinders op TikTok. Verschillende vrouwen beweren op het platform dat het aanbrengen van vaginavocht als parfum wonderen doet bij het inpalmen van de heren.

Parfum

De instructies zijn simpel: breng twee vingers in de vagina en "wiebel wat rond", om vervolgens met de vingers het vocht op andere plekken te smeren. Achter het oor, in de nek en mogelijk op de polsen. Het kan onsmakelijk klinken, maar er wordt beweert dat dit biologisch gezien daadwerkelijk een goede versiertruc kan zijn.

De vulvageur die het vocht afstaat zou feromonen uitstoten die ervoor zorgen dat een man - bewust danwel onbewust - opgewonden raakt. Er bestaan parfums die claimen datzelfde effect te hebben, maar volgens parfum-TikTokker Lily Marz zijn die gefabriceerde 'feromonen' nooit zo sterk als de lichaamseigen variant.

@oldloserinbrooklyn Vabbing, more effective than the bend and snap #phermones #datingadvice #learnontiktok ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

In het dierenrijk is het alles behalve uniek om lichaamsvocht in de strijd te gooien bij het verleiden van een soortgenoot. Maar heeft vabbing daadwerkelijk succes? Volgens het anekdotisch bewijs van een groeiend aantal TikTok-gebruikers wel.

@jewlieah he owns a hair salon in the area, so he came back & gave me that gift, then he said that he would like to grab happy hour with me🫠 VABBING WORKSSSSSS #vabbing ♬ original sound - jewlieah

Zo beweert een vrouw in een video dat ze na het proberen van vabbing werd overladen met cadeautjes. Een andere zegt dat ze tijdens het uitgaan veel meer aandacht van mannen kreeg dan normaal.

Of het wetenschappelijk is aan te tonen dat vaginavocht achter de oren succesvol is bij het versieren van de heertjes, moet nog blijken. Maar als u een dezer dagen iets aparts ruikt in een volle winkelstraat, weet u wat er aan de hand is. Vabbing.

Bizar
  • The Cut
  • iStock, 1001nights