Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wonderlijk: hondjes verdedigen baasje Gordon op Instagram

Wanneer zanger Gordon iets op Instagram plaatst, kan hij altijd rekenen op een dosis 'haatreacties'. Hartstikke sneu, natuurlijk. Daarom schoot Gordon vroeger nog wel eens uit zijn slof tegen een online hater. Nu hoeft dat niet meer, hij heeft namelijk twee hyperintelligente hondjes die het voor hem doen.

Wonderlijk: hondjes verdedigen baasje Gordon op Instagram

De Franse bulldogs, Toto en Rocco, zijn beide aangehaakt bij een BN'er-trend. De twee hebben namelijk hun eigen Instagram-account. Hoe Gordon de hondjes heeft aangeleerd om te typen, zeker gezien de korte tijd die hij met ze spendeert vanwege het constante heen-en-weer vliegen tussen Dubai en Amsterdam, is een raadsel.

Bovendien zou je zeggen dat de kortsnuitige hondjes wel meer uitdagingen hebben dan het verzinnen van leuke captions en reacties op sociale media. Fatsoenlijk ademen bijvoorbeeld. De beestjes zijn namelijk zo doorgefokt dat hun snuit plat is, waardoor ze last kunnen krijgen van benauwdheid en hoofdpijn. Dit weerhoudt ze er niet van om onder Gordons meest recente bericht voor het baasje in de bres te springen.

Gordon is al twintig kilo afgevallen. Erg knap, natuurlijk. Maar wanneer een klassieke hater reageert met "ik ben zo Gordon-moe" krijgt hij bijval van de viervoeters. "Sodemieter op dan", schrijven Rocco en Toto.

Wij van Panorama kunnen de discipline van Gordon als hondentrainer en het intellect van de dieren alleen maar prijzen. Het zal toch heus niet zo zijn dat Gordon zichzelf verdedigt onder de naam van zijn huisdieren? Wel nee, zo gek zijn BN'ers ook weer niet.

Entertainment
  • Instagram