Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tygo Gernandt (48) heeft een bloedmooie 24-jaar jongere dame aan de haak geslagen

Hij is precies twee keer zou oud als zijn kersverse vriendin. Maar 'dat vind ik niet belangrijk', aldus Tygo.

Tygo Gernandt

Tygo Gernandt loopt inmiddels al een tijdje mee in tv-land. De beste man sleepte zijn eerste rolletje al binnen toen hij slechts twaalf jaar oud was. Dat was weliswaar in een promotiefilm om de Olympische Spelen naar Nederland te halen, maar hé, de meesten van ons liepen vooral heel verdwaasd rond in ons eerste jaartje op de middelbare school.

Echte bekendheid verwierf Gernandt overigens met zijn rol in de TROS-serie Fort Alpha in 1996, om daarna te verschijnen in Goede tijden, slechte tijden en enkele andere series. Tygo's acteertalenten werden in 2003 beloond met een Gouden Kalf, na zijn prestatie in Maikel Verheijes film Van God Los (2003), gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Bende van Venlo. Meer over de bloeddorst en moordlust van deze bende lees je hier.

Gernandt harkte in 2005 een tweede Gouden Kalf binnen met zijn bijrol in Het Schnitzelparadijs en maakte tevens ook de maatschappelijke EO-documentaireseries Tygo in de GHB en Tygo in de psychiatrie. Tot zover een greep uit zijn werkzaamheden de afgelopen jaren.

Nieuwe vriendin

Op liefdesgebied deed de 48-jarige acteur het de afgelopen tijd wat rustiger aan. Eerder had hij relaties met actrices Eva van de Wijdeven en Anna Drijver (niet tegelijk), maar de laatste jaren bracht hij door als vrijgezel. Gernandt heeft nu echter weer een dame aan de haak geslagen: de 24-jarige, en dus 24 jaar jongere, Dianne van den Eng.

Van den Eng is actrice en speelde diverse kleine (bij)rolletjes in Nederlandse films en reclames, maar doet vooral modellenwerk. Verrassend? Met haar uiterlijke verschijning zeker niet.

'Leeftijd speelt geen rol'

"Ik was de afgelopen zes jaar eigenlijk een beetje klaar met vrouwen. Tot ik Dianne tegenkwam, die ongelooflijk sterk in haar schoenen staat en zodanig altijd zichzelf is dat ik er alleen maar blij van word", vertelt de acteur in een interview met weekblad Story.

Dianne vindt het vooral heel fijn dat Tygo "altijd zichzelf is", zegt ze in het interview. Dianne: "En hij is heel lief." Of het wat uitmaakt dat hij twee keer zo oud is als zijn nieuwe vriendin? Tygo: "Dat vind ik niet belangrijk. Ik val op een persoon, niet op iemands leeftijd." En tsja, geef 'm is ongelijk.

Entertainment
  • Story
  • BrunoPress/Arjo Frank/Brunopress.nl, Heukers Media, Instagram