Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis deelt succesverhaal over strijd tegen de kilo’s

Peter Gillis, de Rolls Royce rijdende eigenaar van verschillende vakantieparken en ster van zijn eigen reality-show, staat niet alleen bekend om zijn dikke portemonnee maar misschien nog wel meer om zijn… Bourgondische figuur. Dat is binnenkort verleden tijd als het aan de ondernemer ligt.

Peter Gillis deelt succesverhaal over strijd tegen de kilo’s

Op Instagram pronkt Gillis met het succesverhaal van het afrekenen met de kilo’s. Tot nu toe is de Brabander maar liefst 13 kilo kwijtgeraakt. Dat heeft hij naar eigen zeggen op eigen kracht gedaan, zonder hulp van een rigoureus crashdieet.

Met “kleinere porties, suikervrij eten en sporten” is de goedlachse multimiljonair het gewicht kwijtgeraakt, schrijft hij op Instagram. Het streefgewicht van 95 kilo is nog niet in zicht, maar de goede weg is ingeslagen.

Ziekenhuis

Gillis is niet zonder slag of stoot tot de realisatie gekomen dat er iets moest veranderen. In maart van dit jaar werd hij plotseling met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis met hartklachten.


“In de ambulance zakte mijn hartslag naar 25. Toen is er halverwege nog iemand bij ingestapt voor als er gereanimeerd moest worden”, vertelde hij aan Shownieuws.

In het ziekenhuis werden een hersenbloeding en een beroerte als oorzaak van de klachten uitgesloten. Gillis had een te hoge bloedsuiker. “Ik moet afvallen en meer bewegen”, concludeerde de Massa is Kassa-ster.

Entertainment
  • Instagram
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl