Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Glennis Grace op het matje geroepen door OM voor geweldpleging en mishandeling

De zangeres wordt gedagvaard door het Openbaar Ministerie naar aanleiding van de Jumbo-rel.

Glenda

De zangeres kwam halverwege februari in opspraak door het zogenaamde 'supermarktincident', waarbij drie personen werden opgepakt op verdenking van vernieling, bedreiging en mishandeling van het personeel: Glenda Batta, zoals de zangeres eigenlijk heet, haar zoon en een derde persoon.

Donderdagochtend meldt het ANP dat Glenda gedagvaard wordt - ze moet op 26 oktober voor de rechter verschijnen omdat ze verdacht wordt van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade. Naast de zangeres moeten nog vier andere meerderjarige verdachten, plus twee minderjarige jongens voor de rechter of kinderrechter verschijnen.

'Nog niet echt verwerkt'

Weken nadat het incident plaatsvond, slingerde Glenda een filmpje online. Daarin gaf ze aan nog niet helemaal klaar te zijn met de vermeende matpartij in de Jumbo. Glenda destijds: "Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Ik ben de laatste maanden werkelijk met mijn haren door de modder heen gesleurd."

Inmiddels heeft de zangeres weer meermaals op het podium gestaan.

Entertainment
  • de Telegraaf
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl