doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Voorbeschouwing: de retespannende clash tussen Liverpool en Real Madrid

Dit weekend is het tijd voor de finale van de Champions League, dit jaar ten noorden van Parijs in het Stade de France. Voordat de halve finale begon, verwachtte het gros van de voetballiefhebbers een Engelse topper tussen Liverpool en Manchester City, maar Real wist iedereen te verrassen door de miljardenclub uit Manchester in de verlenging van de return uit te schakelen. Samen met TOTO blikken we vast vooruit op de finale.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-62c5ae4b3da48 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c5ae4b3da48 img{#fig-62c5ae4b3da48 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-62c5ae4b3da48 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c5ae4b3da48 img{#fig-62c5ae4b3da48 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-62c5ae4b3da48 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c5ae4b3da48 img{#fig-62c5ae4b3da48 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-62c5ae4b3da48 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c5ae4b3da48 img{#fig-62c5ae4b3da48 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Wie is de favoriet om de Champions League-titel te pakken?

In de Champions League-finale wacht de Madrilenen een nieuwe uitdaging in de vorm van de ijzersterke ploeg van Jürgen Klopp, die in het seizoen 2018-2019 ook al met de trofee naar huis gingen. Liverpool is niet geheel verrassend de favoriet, maar Real is zeker niet kansloos. De Koninklijke is al een tijd kampioen in eigen land en kon in de competitie dus gas terugnemen, terwijl Liverpool nog een verhitte strijd voert met Manchester City.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gaat vermoeidheid Liverpool de kop kosten?

De Engelse club moet in de competitie dus noodgedwongen sterspelers als Salah en Mané inzetten, terwijl de grote jongens in Madrid rustig kunnen toekijken hoe een B-team de laatste wedstrijden van het seizoen afmaakt. Vermoeidheid zou de basisspelers van Liverpool weleens parten kunnen spelen, en dat kan jou een aardig zakcentje opleveren. Kijk hier bij TOTO maar eens naar de quotering voor een overwinning van Real.

Uiteraard moeten we Liverpool niet onderschatten, het blijft natuurlijk één van de beste ploegen ter wereld. De FA Cup hebben ze in eigen land al binnen weten te slepen en op Manchester City na zijn ze de concurrentie ver voor. Met de komst van Luis Díaz heeft het team bovendien iets meer ademruimte in de voorhoede, zodat de vermoeidheid misschien een minder grote rol speelt dan je zou verwachten. Verwacht jij dat Liverpool de cup met de grote oren gewoon gaat winnen? Bekijk dan hier bij TOTO de quotering voor een overwinning van Liverpool.

Weet Benzema weer te scoren?

De ultieme uitblinker van dit Champions League-seizoen is natuurlijk Karim Benzema, die tijdens het toernooi al 15 keer de achterkant van het net heeft gevonden - bijna twee keer zoveel als Liverpools Salah. De Franse superster heeft in zijn eentje meerdere wedstrijden in het voordeel van zijn team weten te beslissen. Lukt het hem op het moment suprême ook om te scoren tegen Liverpool? Bekijk hier de quotering voor een doelpunt van Benzema.

De Franse spits heeft ongetwijfeld de drive om te winnen. Voor hem persoonlijk zou een overwinning in de Champions League weleens een kans op de Ballon d’Or kunnen betekenen - een welverdiende beloning voor een ijzersterk seizoen. En laat Benzema nou net eens de aanvoerdersband omhebben, wat betekent dat die motivatie weleens zou kunnen doorstralen op de rest van het team. We gaan het zien!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws