Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man verliest penis, laat een nieuwe vastnaaien aan z'n arm

De man liep jarenlang voor en met lul.

Man verliest penis, laat een nieuwe vastnaaien aan z'n arm

Mocht je op de pot zitten terwijl je dit leest, neem dan even de tijd om omlaag te kijken en te controleren of alles nog hangt waar het zou moeten hangen. Alles in orde? Mooi. Dan heb je meer geluk dan Malcolm MacDonald, een 47-jarige Brit wiens pielemuis er twaalf jaar geleden afviel tijdens een toiletbezoekje. Het slachtoffer bleek een venijnige bloedinfectie opgelopen te hebben, met een knap lullige verminking als resultaat.

Knap lullig

Gelukkig was daar Professor David Ralph, van het Londense University College Ziekenhuis. Deze snikkelspecialist flanste een spiksplinternieuwe jongeheer in elkaar voor de ongelukkige castraat.

Dat dit een knap stukje medisch vakmanschap betrof, staat als een paal boven water. Helaas had Malcolm er op dat moment nog weinig aan. De nieuwe fluit kon namelijk niet direct tussen zijn benen worden vastgemaakt - door de bloedproblemen was de kans te groot dat hij er meteen weer af zou kukelen. Daarom moest het nieuwe ledemaat eerst een tussenstop maken: de arm.

Deze tussenstop duurde door een combinatie van uitgestelde behandelingen en een wereldwijde pandemie zes jaar. ‘Kun je je voorstellen dat je zes jaar lang met een penis aan je arm rondloopt? Het was een nachtmerrie’, vertelt Malcolm. Maar hé, alles went, dus ook een bungelend stuk vlees aan je onderarm. De fanatiek darter gebruikte het zaakje onder andere om zijn dartpijltjes vast te houden tussen de worpen door. Vindingrijke wezens, wij mensen.

In 2021 werd Malcolm’s geslachtsdeel tijdens een operatie verplaatst naar de juiste plek. De operatie duurde ruim negen uren en was een succes. Malcolm voelt zich naar eigen zeggen weer ‘een echte man’. Hij kan zelfs weer seks hebben, al moet hij ‘m dan wel eerst even oppompen. Kleine moeite voor een groot resultaat. 15 centimeter groot, als je ’t echt wilt weten.

Bizar
  • iStock