Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dries Roelvink: 'Ze snappen niet hoe het kan dat ik er op mijn leeftijd nog zo goed uitzie'

Driesje ziet er piekfijn uit. Ook enkel gehuld in een zwembroek.

Dries Roelvink

Dries ijdel? Nee! Hoe kom je erbij? Oké, een beetje. Misschien wel meer dan een beetje zelfs. Maar laten we niet doen alsof dat erg is, al die moeite werpt immers z'n vruchten af. De beste man is namelijk 63, maar oogt fitter dan menig jong knaapje. En dat merkt Dries ook wanneer hij met zijn vrienden is, zo vertelt hij in Veronica Superguide.

"Als ik met mijn 63 jaar naar het strand ga met vrienden die tien jaar jonger zijn, dan willen ze nooit met mij op de foto", legt de Adonis uit. "Ze snappen niet hoe het kan dat ik er op mijn leeftijd nog zo goed uitzie."

Driessss! Fotootje?

Zelf snapt Dries het wel. Hij stopt namelijk behoorlijk wat tijd in zijn uiterlijk. Zonnebankje hier, sportschooltje daar. De goedlachse volkszanger doet er alles aan om er op en topfit uit te zien. Daar is hij naar eigen zeggen zo'n 35 jaar geleden mee begonnen, toen hij stopte met voetbal.

Een topfitte Roelvink enkele jaren terug

Destijds ontmoette hij een man met 'een geweldig figuur', vertelt hij. En dat is blijkbaar een besmettelijke ontmoeting geweest, want sindsdien staat meneer Roelvink maar al te graag voor de spiegel te pronken met z'n gespierde torso.

Op zich wel begrijpelijk dat z'n vrienden niet op het strand met ontbloot bovenlijf op de foto willen als Dries er bij is met z'n gezonde gestel. Dat steekt natuurlijk af. Wie daar geen problemen mee hebben? Zijn fans. Dries: "Overal waar ik kom roepen mensen 'Dries!' naar me. Of ze vragen waarom ik mijn gele zwembroek niet aan heb."

Entertainment
  • Veronica Superguide, RTL Boulevard
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl