Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rachel Hazes: 'Ik wil in de anonimiteit gaan leven'

'Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden.'

Rachel

Als je het leven van Rachel Hazes zou moeten omschrijven in één woord, dan zou 'turbulent' niet misstaan. Misschien wel iets té onstuimig, zo blijkt uit een interview dat de weduwe van André senior had met weekblad Story.

'In de anonimiteit'

Daarin geeft Rachel aan dat ze het knettertje druk heeft. En dat ze dat absoluut niet volhoudt, mocht het nog veel langer zo doorgaan. Rachel: "Ik heb voor mezelf besloten dat ik nog een paar jaar heel hard wil werken. Ik pleeg af en toe best roofbouw op mijn lichaam. Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden."

Die 'paar jaar' worden er hoogstwaarschijnlijk vier, geeft de 52-jarige mevrouw Hazes aan. "Dan ben ik 56 en in dat jaar zou André 75 jaar zijn geworden."

Of haar leven in de spotlight dan als een nachtkaars zal uitgaan? Zeker niet. Rachel wil nog eenmaal iets echt groots doen. "Daarna is het klaar", legt ze uit. "Dan wil ik in de anonimiteit gaan leven en gaan genieten." Wat die laatste klapper dan gaat worden, is vooralsnog onduidelijk.

Barcelona

Als het eenmaal zover is, wordt dat anonieme leven echter wel een lastig verhaal in Nederland, maar ook daar heeft Rachel al een oplossing voor gevonden: Barcelona. Daar heeft de in Rotterdam geboren derde echtgenote van de legendarische volkszanger namelijk al een huisje waar ze van plan is meer tijd door te brengen. Rachel: "Misschien is het me gegeven dat ik 70 mag worden. Dan kan ik nog veertien jaar in de anonimiteit leven."

Prima toeven natuurlijk, daar in het zonnige Spanje. "Maar", geeft ze toe, "ik zou nooit buiten mijn eigen landje kunnen."

Entertainment
  • Story, Veronica Superguide
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl