Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis en Nicol Kremers komen met statement over ‘vreemdgaan’

Er gaan geruchten dat Nicol Kremers, de vriendin van Peter Gillis, een scheve schaats heeft gereden. Inmiddels heeft het stel daar zelf op gereageerd.

Peter Gillis en Nicol Kremers komen met statement over ‘vreemdgaan’

Gisteren verscheen er een foto van Nicol Kremers op roddelpraat.nl, die de suggestie wekt dat ze niet helemaal trouw is aan Peter. Op de foto is te zien dat de Massa is Kassa-ster een partijtje loopt te zoenen met iemand die net een tandje jonger is dan haar mannetje. De geruchtenmolen ging uiteraard meteen op volle toeren draaien, maar volgens Peter en Nicol is er geen reden voor paniek: het zou namelijk gaan om een gay best friend.

De foto, die tijdens carnaval gemaakt zou zijn, is volgens Nicol een plaatje uit een homobar. “In een gaybar voel ik me veilig en leuk. Daar zijn allerlei gay mannen om ons heen. Een van die jongens is een soort 'gay bestie' van mij en die kust mij altijd recht op de mond”, verklaart ze in een video samen met Peter. "Als daar dan een foto van gemaakt wordt en meteen een hele roddel omheen, vind ik dat heel erg jammer."

Ferry de Lits

Het is niet de eerste keer dat er geruchten gaan over het liefdesleven van Nicol. Zo zou ze ook weleens een flirt gehad hebben met volkszanger Ferry de Lits. Ook dat is volgens Peter en Nicol echter complete onzin. “Ferry treedt, naast het park, op in bepaalde horecagelegenheden waar wij komen”, vertelde Peter. “Nicol maakt dan af en toe een selfie met hem, of ze doen iets voor Snapchat. En dan is het meteen van: ’ze hebben iets samen’.”

Entertainment
  • BrunoPress