Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Miss Oekraïne strijdt toch niet mee tegen de Russen

Ze gooit haar schoonheid toch niet in de strijd.

Miss Oekraïne strijdt toch niet mee tegen de Russen

In Oekraïne wordt nog steeds een verhitte strijd gevoerd tegen de Russische invasie. Zo ongeveer het hele volk heeft hun wapens van zolder gehaald, inclusief politici, chef-koks, juristen, tuinmannen en marketingmanagers. Er gingen zelfs geruchten dat een topmodel zich bij de troepen aangesloten had - ook wij van Panorama trapten daarin - maar dat blijkt toch niet het geval te zijn.

Ziet u, ene Anastasiia Lenna, Miss Oekraïne 2015, plaatste een aantal foto's van haarzelf in militair tenue op Instagram. De hele outfit, inclusief wapen, zag er realistisch genoeg uit om haar volgers en vele anderen te overtuigen dat ze ieder moment de loopgraven in kon duiken om een paar schuimbekkende Russen overhoop te schieten, maar dat bleek niet helemaal te kloppen.

Anastasiia haar hele outfit was namelijk nep. De airsoft-liefhebber had simpelweg wat hobbykleding en een van haar nepgeweren van zolder gehaald. De foto die ze in die outfit maakte, zette ze in combinatie met wat strijdlustige kreten op haar Instagram - naar eigen zeggen om haar landgenoten te inspireren en een hart onder de riem te steken. Zelf de frontlijn opzoeken vindt Anastasiia echter geen optie.

We komen er dus een beetje bedrogen uit, maar ach, we hebben in ieder geval de foto's nog:

Als het aan Anastasiia ligt, hoeven we ons bovendien geen zorgen te maken over het lot van haar land. “Ons leger doet het zo goed, dat de NAVO eerder moet vragen of ze bij Oekraïne mogen dan andersom.” Aan zelfvertrouwen geen gebrek dus.

Bizar
  • Instagram