Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Barbie gewond na vermoedelijke mishandeling door vriend, daarna zelf gearresteerd

Het is weer heibel in Huize Barbie.

Barbie

Samantha de Jong (32), beter bekend als Barbie, gaat niet lekker het weekend in. Volgens het AD is de blonde realityster donderdag door de politie gewond aangetroffen in haar woning en daarna gearresteerd.

Verwondingen

Op donderdag kreeg de politie twee meldingen binnen. Eentje daarvan ging om een man die onder invloed zou rondrijden nadat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld. De 38-jarige man is aangehouden en bleek na een speekseltest inderdaad onder invloed te zijn van verdovende middelen.

Ongeveer op hetzelfde moment werd Samantha de Jong gewond aangetroffen in haar woning in Scheveningen. Vanwege haar verwondingen is er een ambulance opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Echter bleek er wel meer aan de hand te zijn in de woning van de blonde realitypersoonlijkheid.

Verdacht

Eenmaal ter plekke viel het oog van de agenten op een grote hoeveelheid verdachte goederen, waaronder gereedschap. De politie vermoedt dat het gestolen waar gaat en heeft meerdere spullen in beslag genomen. Barbie is gearresteerd op verdenking van heling.

Hetzelfde geldt voor haar vriend, die daarnaast ook nog verdacht wordt van rijden onder invloed en mishandeling. Beiden zitten op dit moment nog vast.

Turbulent liefdesleven

De Jong, die haar bekendheid vooral te danken heeft aan het programma Oh Oh Cherso, heeft tot dusver niet veel geluk in de liefde gehad. Na de scheiding met Michael van der Plas, waarmee ze ook realityshows Barbie’s Bruiloft, Barbie’s Baby en Huisje Boompje Barbie heeft gemaakt, heeft Samantha nog een paar relaties gehad.

Vorig jaar moest Barbie afscheid nemen van haar vriend Gelmore, die eind april plotseling overleed. Het duurde gelukkig niet lang voordat ze een nieuwe vent vond en weer even aan iets anders kon denken. Inmiddels zijn we zelfs alweer twee stations verder. Samantha is op dit moment namelijk samen met Robbie, wiens naam ze vorig jaar in grote letters op haar buik liet tatoeëren.

Of deze relatie standhoudt na het incident van donderdag, valt natuurlijk te bezien.

Nieuws
  • VK Mag, Ze.nl, AD
  • Get in the Picture/Brunopress.nl