doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

'Bewijs' opgedoken van wangedrag Ali B jegens Famke Louise, zangeres reageert

Het is niet de eerste keer dat Famke Louise als slachtoffer van Ali B wordt genoemd. Dit keer is er een nooit uitgebracht nummer van de zangeres opgedoken, waarin ze de rapper van van alles zou beschuldigen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-6484afd576938 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6484afd576938 img{#fig-6484afd576938 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6484afd576938 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6484afd576938 img{#fig-6484afd576938 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6484afd576938 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6484afd576938 img{#fig-6484afd576938 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6484afd576938 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6484afd576938 img{#fig-6484afd576938 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Famke Louise

Al direct na het zien van de veelbesproken BOOS-aflevering dachten volgers van Famke Louise dat zij daarin anoniem een nare ervaring met Ali B op een schrijverskamp had gedeeld. Een van de oplettende kijkers destijds: "Er gaat een theorie rond dat jij degene was die anoniem aangifte heeft gedaan in de video van BOOS. Het is oké Famke, Ali is een viespeuk."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Niet lang erna ontkende Famke Louise de geruchten via Instagram Stories. "Ik wil even zeggen dat ik niet de persoon was die aangifte heeft gedaan tegen Ali", zei ze stellig. "Ik heb hier verder niks mee te maken. Ik hoop dat jullie genoeg geïnformeerd zijn. Fijne avond."

Roddelpraat

Maar dat is niet het einde van het hoofdstuk Ali en Famke, zo blijkt. Op het YouTube-kanaal Roddelpraat, van Jan Roos en Dennis Schouten, komen de presentatoren met nieuwe informatie die de geruchten nog maar eens aanwakkeren.

"Ineens kreeg ik een mailtje", zegt Schouten in de meest recente uitzending het kanaal. "Van een anoniem account, en die zei: 'Ik stuur jou een liedje op van Famke Louise en die zingt een lied over Ali B, vlak nadat ze woest is vertrokken bij SPEC.'"

SPEC is het managementbureau waar Ali B mede-eigenaar van is en waar Famke Louise enige tijd getekend was als artieste. Na een ruzie zou de zangeres een andere studio in zijn gedoken om alle frustraties van haar af te schrijven. Het nummer dat toen is opgenomen, en eigenlijk nooit naar buiten had moeten komen, is nu in de inbox van Dennis Schouten beland. De Roddelpraat-heren hebben het nooit verschenen liedje online geslingerd en nemen zin voor zin de opvallende tekst door.

Het gedeelte over Famke Louise is te zien vanaf 29:40

'Hij laat z'n broek zakken'

Het nummer staat volgens Roos namelijk bol van de 'heftige dingen' en 'beschuldigingen'. Zo zou de zin 'Je laat die autotune-zanger in je kont gaan' erop wijzen dat Ali B seks zou hebben gehad met een mannelijk artiest en zegt Famke Louise 'Ik ben nu mijn eigen baas, je kan mij niet meer rondslaan.' Sommige delen van het nummer lijken daarnaast gericht te zijn aan Ali's vrouw Breghje, zoals 'Je man is een vieze, hij laat z'n broek zakken.'

Dat laatste zou er volgens Dennis Schouten ook op wijzen dat er misbruik zou hebben plaatsgevonden.

Reactie Famke Louise

Net als na de eerdere geruchten over Famke en Ali, reageerde de zangeres snel op de vermeende incidenten tussen haar en de voormalig Voice-coach. Op Instagram komt ze met een reactie.

Uit dat statement: "Dat is absoluut niet waar (over dat ze misbruikt zou zijn, red.) Sterker nog, er is nog nooit iets gebeurd, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali. (...) Ik heb nooit dingen op een vervelende manier ervaren."

Ze zegt verder dat ze altijd 'met respect' is behandeld door Ali B, maar dat ze in een boze bui alles van zich af had geschreven. Het nummer dat Roddelpraat heeft laten horen in hun uitzending had volgens de zangeres dan ook nooit uitgebracht mogen worden.

Tot slot laat Famke Louise weten stappen te ondernemen tegen Schouten en Roos, "want het is echt wel een inbreuk op mijn privacy."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws