Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man die met brandende fakkel bij Sigrid Kaag aanbelde is bekende van de politie

Op woensdagavond belde een man met een brandende fakkel aan bij de woning van D66-leidster Sigrid Kaag. De politie heeft hem inmiddels in de kraag kunnen vatten.

Man die met brandende fakkel bij Sigrid Kaag aanbelde is bekende van de politie

De man is een bekende van de politie. Hij streamt vaker voor zijn eigen kanaal Onrecht TV op social media. Woensdagochtend liep hij samen met een bondgenoot naar de woning van Sigrid Kaag, waar hij met een fakkel voor de deur ging staan en aanbelde. Ook riep hij een aantal leuzen over het World Economic Forum en Klaus Schwab.

Hugo de Jonge

Het is volgens De Telegraaf niet de eerste keer dat deze man bij een politicus is komen buurten. Eerder ging hij in Rotterdam enkele malen langs bij het huis van Hugo de Jonge om ‘verhaal te halen’. Ook die acties filmde hij live. Later werd de man door de politie herkend en opgepakt.

Achteraf werd de beveiliging bij het huis van de CDA’er flink opgeschroefd en werd er een politiepost in de buurt van de woning gebouwd.

Aangifte

De man met de fakkel is ook na zijn bezoek bij de woning van Kaag door de politie opgepakt, opnieuw omdat ze hem konden herkennen door de camerabeelden. Een woordvoerder van D66 heeft laten weten dat er aangifte is gedaan tegen de man.

Nieuws
  • Videostill