Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bruidsmeisje niet meer welkom op bruiloft, want te mooi

Er kan er maar één het stralende middelpunt zijn, zo dacht de bruid in spe.

Bruidsmeisje

Haar goede vriendin ging trouwen en Alena Yildiz zelf zou bruidsmeisje worden. U leest het goed: zou. Alena kreeg namelijk te horen dat ze niet meer welkom was op de speciale dag.

Te goed

De reden? Alena's schoonheid. De 21-jarige is werkzaam als model en stond duidelijk vooraan toen de gezichten werden uitgedeeld. De bruid kende haar natuurlijk al langer - de twee waren al jaren goede vriendinnen -, maar toen puntje bij paaltje kwam, werd het haar allemaal iets teveel.

"Ze belde me op en zei dat ze onzeker werd door mijn jurk en dat 'ie te 'aandachttrekkerig' was", legt Alena uit in een TikTok-filmpje. "Ik zag er te goed uit in de jurk die zij zélf voor me had uitgekozen."

Alena kon dus maar beter wegblijven van de ceremonie, was de conclusie van de boze bruid. Tot groot verdriet van het appetijtelijke bruidsmeisje.

'Hete plaatjes'

In de video, die inmiddels meer dan 10 miljoen keer is bekeken, heeft de Duitse de jurk alsnog aangetrokken om wat "hete plaatjes" te schieten.

Mocht ook wel trouwens. Want ondanks dat de bruid de outfit had gekozen, moest Alena 'm gewoon zelf aftikken. Kosten: 1.200 euro. Een kleine fotoshoot is dan wel zo gepast. Ons hoor je in ieder geval niet klagen.

Bizar
  • Insider
  • Unsplash