Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit is de nieuwe liefde van André Hazes

Het sprookje met Sarah van Soelen is over. Sterker nog, André heeft alweer een nieuwe vriendin opgevist.

Dit is de nieuwe liefde van André Hazes

Nog geen maand geleden hoorden we van Sarah van Soelen dat het allemaal koek en ei was tussen haar en Dré Hazes. Ze zouden weliswaar ‘pauze’ hebben, maar verder wel gewoon van plan zijn om bij elkaar te blijven. Blijkbaar had André echter andere plannen, want hij papt schijnbaar alweer een tijdje met een nieuwe dame aan.

Nieuwe vriendin

Vandaag werden de geruchten bevestigd in de Story. De redactie zou van een anonieme bron gehoord hebben dat André volop aan het daten is met zijn jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld. De twee zouden samen kerst hebben gevierd, zijn al gespot met moeder Rachel en hebben schijnbaar ook een vakantie geboekt voor in het nieuwe jaar.

U vraagt zich natuurlijk af of de kersverse vlam van Dreetje ook een lust voor het oog is. Wij zullen jullie niet langer laten wachten. De nieuwste aanwinst van André ziet er zo uit:

Bron: Instagram

Sarah van Soelen

Het is allemaal al vrij serieus aan het worden tussen André en Anne Rose. En dat allemaal terwijl zijn ex-vriendin Sarah toch nog behoorlijk vers in het geheugen zit. Sterker nog, zij was zelfs aanwezig terwijl Anne Rose langzaam in beeld begon te komen. De nieuwe vlam van Hazes kwam al af en toe langs tijdens concerten toen André en Sarah nog samen waren. Story heeft daar deze week ook foto’s van gepubliceerd.

Entertainment
  • Story
  • BrunoPress