Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Beste nieuws van de week: binnenkort meer René Le Blanc op tv

If I Tell You dat René le Blanc binnenkort weer op tv te zien is, ga je dan kijken? Heel eerlijk: wij wel. Le Blanc en een handjevol andere BN'ers gaan namelijk in 'Het Nationale Verkeersexamen 2021' op SBS6 opnieuw rijexamen doen. En dat wordt natuurlijk genieten. Kan niet missen.

René le Blanc

Een onstilbare honger naar succes, altijd het stralende middelpunt van de aandacht willen zijn en een zelfvertrouwen waar iemand als Trump nog een dikke vette punt aan kan zuigen: René le Blanc. The one and only.

René achter het stuur

Sinds zijn grote doorbraak in het programma Ik Geloof in Mij, is de beste man steeds meer te zien op de buis. Eerder al in Ranking the Stars op RTL, straks in Het Nationale Verkeersexamen 2021 op SBS6. Retegoed nieuws! Althans, als je Le Blancofiel bent dan.

Het programma heeft een blik BN'ers opengetrokken en test hun rijvaardigheid. Het is voor de meesten immers alweer een behoorlijke tijd terug dat ze hun examen hebben gehaald. En dat is precies waarom ze in 2021 opnieuw getest worden, zowel qua theorie als in de praktijk.

Andere deelnemers

Het Nationale Verkeersexamen is op 22 december om 20:30 te zien op SBS6. Naast René doen ook bekende Nederlanders als Catherine Keyl, Olcay Gulsen, Bert van Leeuwen, Nienke Plas en Rayen Panday mee.

De presentatie wordt verzorgd door Viktor Brand en special guest Alexander Pechtold is ook aanwezig in de studio. De oud-leider van D66 is tegenwoordig directeur van het CBR en zal vanuit die functie een beetje gaan oreren over lastige verkeerssituaties en -regels en zo. Leuk en aardig, zolang Le Blanc maar genoeg in beeld is. Dan zijn wij al snel tevreden.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Veronica Superguide
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl