Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar: Tweelingzussen delen één man (ook in de slaapkamer)

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Met vandaag uit december 2021: Twee voor de prijs van één.

Bizar: Tweelingzussen delen één man (ook in de slaapkamer)

We hebben de laatste tijd al een aantal bijzondere relaties voorbij zien komen. Een dame die met zichzelf trouwde (en van zichzelf scheidde), relaties met heel wat leeftijdsverschil tussen de twee partners en zelfs mensen die aanpapten met seriemoordenaars. Allemaal op hun eigen manier vreemd, maar lang niet zo bijzonder als de romance van Ben, Lucy en Emma.

De situatie is als volgt: Lucy en Emma zijn eeneiige tweelingzussen die allebei een relatie hebben met dezelfde man. Ben, hun vriend, behandelt de zussen alsof ze één persoon zijn. Hij neemt ze samen mee uit eten, gaat met alle twee tegelijk naar de bioscoop en ja, hij duikt ook met beide dames tegelijkertijd onder de lakens.

Eerlijk delen

Tot nu toe klinkt het al vreemd genoeg, maar eenmaal in de slaapkamer wordt het alleen maar ongeloofwaardiger. Ziet u, Anna en Lucy wensen tijdens de daad allebei precies gelijk behandeld te worden. Alles wat Ben bij zus nummer één doet, moet op exact dezelfde manier uitgevoerd worden bij zus nummer twee.

En het gaat nóg verder. De dames zijn namelijk van plan om zwanger te worden en daar hebben ze bepaalde eisen voor. Zo willen ze het liefst allebei op dezelfde dag bevallen en - als het even kan - hun zwangerschap op dezelfde dag beginnen.

U begrijpt wel waar dit verhaal heen gaat: Ben heeft heel wat werk aan de winkel.

Bizar
  • TLC, clint.be
  • Videostill