Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon: 'Volslagen belachelijk, die paniek met dit k*tvirus!'

Goor mag niet vliegen naar Dubai en zit vast in de Nederlandse 'zeikregen'.

Gordon

Goor woont tegenwoordig in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, omdat hij zich daar veiliger voelt. Toch moet de ex-Topper nog even wachten "in de zeikregen" voordat hij zijn achterwerk weer in het warme Dubaiaanse zand kan parkeren.

'Wereld is gek geworden echt!!!'

Dat zit zo: afgelopen weekend kwam de zanger nog terug van een tripje naar Zuid-Afrika, dat inmiddels bekendstaat als omikron-oord. Even rustig via Amsterdam naar Dubai vliegen, zit er daarom niet in voor Goor. Hij is niet welkom aan boord van de vliegtuigen van KLM en Emirates die richting de hoofdstad van VAE vliegen. En dus is Gordon woest.

"Nou lekker dan ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel emirates als klm naar Dubai nog een week in de zeikregen zitten", zegt de zanger op Instagram. "Volslagen belachelijk die paniek met dit k*tvirus! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!!!"

Vaker los

Dit is niet de eerste keer dat Gordon zich publiekelijk opwindt over de huidige situatie - half november ging hij al eens helemaal los op de ongevaccineerde medemens. "In de Verenigde Arabische Emiraten zijn er minder dan 75 besmettingen per dag", schreef hij toen. "In Nederland helpen vijftien procent of meer dwazen de economie naar de kloten! Ik ben klaar met die mensen."

Entertainment
  • De Telegraaf
  • www.brunopress.nl