Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Katja Schuurman is officieel weer weer vrijgezel

De wonderschone brunette en chefkok Freek van Noortwijk hebben er een punt achter gezet.

Katja Schuurman

Sommigen zullen Katja vooral kennen van vroegâh, toen de actrice en presentatrice met de karakteristieke krulletjes furore maakte in Costa! of als Jessica in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat was direct een succes. Natuurlijk door haar overtuigende acteertalent, maar ook door haar opvallende verschijning. De Katja-posters hingen op een gegeven moment boven menig puberbedje. En zelfs op 46-jarige leeftijd behoort ze nog steeds tot een van de mooiste vrouwen van Nederland.

'Open relatie'

Katja was echter lange tijd bezet. Chefkok Freek van Noortwijk bewees dat liefde niet alleen via de mannenmaag gaat en wist de brunette in 2015 te strikken. Ze kregen augustus vorig jaar zelfs een dochter: Coco.

Saillant detail: het stel kreeg in het verleden weleens 'bezoek' in de slaapkamer.

Afgelopen zomer reageerde de actrice/presentatrice nog op de wilde verhalen over haar 'open relatie'. "We hebben nooit een open relatie gehad", zei Katja toen. "In het verleden hebben we het weleens gezellig gehad met anderen erbij, maar we hebben nooit een relatie gehad in de zin van: 'Jij gaat vanavond naar Chantal toe? Veel plezier!' Nee, dat lijkt me vrij verschrikkelijk en ik zou dat ook echt niet kunnen en willen."

Single

Inmiddels is de relatie met chefkok Freek teneinde, laat de Schuurman op Instagram weten: "Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan."

We hopen natuurlijk dat Katja snel over haar verdriet heen komt. En wellicht heeft ze daarna wel weer ruimte voor een nieuwe vlam. Dus... alle mannen verzameluh!

Nieuws
  • www.brunopress.nl