Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vent verandert tijdens dronken bui z'n naam officieel in ‘Celine Dion’

Na de impulsieve naamsverandering heeft de beste man ook maar even geprobeerd een hitje van de zangeres te zingen onder de douche, liet hij weten. "Ik kan iedereen verzekeren dat ik niet haar stem heb gekregen."

Celine Dion

Lockdowns zijn niet goed voor de mens, zeker niet als je de thuis de godganse dag borrel na borrel inschenkt. Dat weet inmiddels ook Thomas Dodd. Of beter gezegd: Celine Dion, zoals Thomas tegenwoordig officieel heet.

'Lichtelijk geobsedeerd'

De Brit vertelt dat hij tijdens de lockdown in beschonken toestand een concert zat te kijken van Celine Dion. Tsjah, iedereen heeft zo z'n zwakke momenten, zullen we maar zeggen. Thomas had er echter meerdere die avond: niet alleen keek hij met tig bier achter de kiezen naar het spektakel van de Canadese superster, hij kreeg tijdens het kijken ook het lumineuze idee om z'n naam te veranderen, zodat hij voortaan ook door het leven zou gaan als Celine Dion.

Hij maakte het *hik* papierwerk direct in orde en hoppatee, een tijdje later was de boel geregeld. "Ik ga niet liegen", aldus Thomas Celine achteraf, "ik ben lichtelijk geobsedeerd door haar."

Kan nog steeds niet zingen

De grap kostte de 30-jarige Brit 89 pond (106,07 euro), maar dan heb je ook wat: door de wijziging kan hij de naam Celine Dion nu gebruiken op zijn paspoort, rijbewijs en andere officiële documenten.

Of de superfan al spijt heeft? Niet echt. Celine tegen Birmingham Live: "Ik haast me in ieder geval niet om het terug te veranderen, zoveel is zeker."

Ook heeft hij naar eigen zeggen z'n zangkunsten al even getest onder de douche, om te kijken of de naamswijziging op dat vlak enig effect heeft gehad. "Ik kan iedereen verzekeren dat ik haar stem niet heb gekregen", verklapt hij. "En ook haar bankrekening niet."

Bizar
  • Huffingtonpost
  • Bruno/Brunopress.nl