Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Volgend jaar nog meer Meiland op televisie

Geweldig nieuws voor alle Meiland-fans onder ons: volgend jaar zijn Martien en co niet meer van de buis te slaan. 

Volgend jaar nog meer Meiland op televisie

Bent u liefhebber van Chateau Meiland? Nee, wij ook niet. Helaas is het tegenwoordig praktisch onmogelijk om de favoriete televisie-familie van Nederland te ontwijken en dat wordt vanaf volgend jaar alleen maar erger. Ze komen namelijk nóg vaker op televisie. Naast het o-zo-geliefde Chateau Meiland, de 10.000 talkshows waar ze elke avond bij aanschuiven en de bloedirritante reclamespotjes met het constante gegil van Martien erin verwerkt, gaan ze een extra programma maken, en wat voor één!

Volgens de laatste Talpa-geruchten gaan ze de Roelvinkjes achterna en krijgen we een soort Meiland-editie van Effe Geen Cent te Makken. Daarin verkassen ze van hun idyllische Franse kasteeltje naar een sociale huurwoning en moeten de Meilandjes rond zien te komen van een minimum inkomen. Geen dure wijntjes meer en ook geen hapjes van het patisserietje, maar gewoon blikbier drinken en het goedkoopste brood uit de onderste schappen van de supermarkt. Dat wordt nog wat.

Wilt u de familie Mieland ook ontwijken? Zorg dan dat u komend jaar de televisie vooral niet aanzet. Of nog beter: begin er dit jaar alvast mee.

Entertainment
  • BrunoPress