Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

15.000 euro voor gouden tip in zaak kopschoppers

Het Openbaar Ministerie belooft een grote beloning voor degene die doorslaggevend bewijs kan leveren voor de zaak rond de dood van Carlo Heuvelman op Mallorca.

15.000 euro voor gouden tip in zaak kopschoppers

De politie vraagt opnieuw aandacht voor verschillende geweldplegingen die deze zomer plaatsvonden op Mallorca. Het gaat om een aantal gewelddadigheden in El Arenal, waaronder de dodelijke mishandeling van de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen en een gevecht in een café dat diezelfde avond plaatsvond. Voor een gouden tip heeft het OM 15.000 euro uitgeloofd.

Onbekende man

Vanavond wordt er in het programma opsporing verzocht voor de tweede keer extra aandacht aan de geweldplegingen gegeven. In de uitzending zullen beelden worden getoond van een onbekende man die waarschijnlijk nog niet eerder vertoond videobeeld van de misdaad in bezit heeft. Op foto’s en video’s van anderen is te zien dat de man een video van de mishandeling maakt. Hij heeft deze beelden echter nog niet met de politie gedeeld.

In een vorige uitzending van het programma deed de vader van Carlo Heuvelman een oproep om bewijsmateriaal in te leveren en getuigenverklaringen af te leggen. “Het is geen snitchen”, sprak hij. “Dit is geen winkeldiefstal, dit is iets onmenselijks. Denk er eens aan dat het je broer of zus overkomt. Help ons de daders gestraft te krijgen.”

Misdaad
  • politie.nl, telegraaf.nl
  • Pro Shots