Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Koppel maakt pikante 'natuurfilm' op altaar in kerk: 'Dit is openbare zedenschennis'

Een koppeltje vond het een goed idee om in adamskostuum voor het altaar te verschijnen. Sterker: ze bedreven de liefde op de heilige grond van de kerk, filmden het en zetten de beelden online. De politie is een onderzoek gestart.

kerk

Het gaat om de kerk in het centrum van Bree, een stadje in de Belgische provincie Limburg. Op social media gingen beelden rond waarop een stelletje flink van bil ging in het huis van God.

Krikken in de kerk is verboden

De beelden zijn waarschijnlijk overdag gemaakt, op een moment dat de kerk toegankelijk was voor publiek. In andere woorden: bezoekers konden even vrijblijvend langswippen. Echter zag dit stel het godshuis als perfecte plek om toe te geven aan hun vleselijke behoeften en dat ook nog eens te filmen.

Die beelden slingerde het koppel vervolgens het web op, waarna de 'natuurfilm' ook in no time in de inbox van de plaatselijke politie belandde. Inmiddels loopt er een onderzoek. Krikken in de kerk mag namelijk ook in België niet. De twee worden dan ook verdacht van 'openbare zedenschennis' en 'het verspreiden van pornografisch materiaal gemaakt in een kerk'.

'Heiligschennis'

De pastoor heeft nog niet gereageerd, maar Ernest Essers, voorzitter van de kerkfabriek Sint-Michiel, heeft aan Het Nieuwsblad laten weten dat hij het een schande vindt. "Dit overschrijdt alle grenzen van fatsoen, respect en redelijkheid. Dit kan dus niet. Dit is openbare zedenschennis. We gaan een klacht indienen bij de politie", aldus de man van God.

De gecensureerde beelden zijn onder andere te zien bij HLN en TVLimburg.

Bizar
  • TVL, HLN, Clint
  • pexels