Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dave Roelvink maakt duidelijk wat er speelt tussen Donny en Yolanthe

Dat is ook weer duidelijk.

Dave en Donny

Sinds het uit is tussen Donny Roelvink en Janice Blok draait de geruchtenmolen rondom een nieuwe vlam voor Donny op volle toeren. Er werd namelijk gespeculeerd dat hij iets zou hebben met Yolanthe Cabau, maar daar klopt helemaal niets van, zo vertelt grote broer Dave Roelvink nu tijdens de ochtendshow bij Radio 538.

Geruchten

Dave vertelde bij de radioshow over de geboorte van zijn pasgeboren zoontje Dean. Dit weekend maakte de Roelvink-telg bekend vader te zijn geworden van zijn eerste kindje. Radio-dj Frank kon het aan het einde van het gesprek niet laten om ook nog even te vragen naar de relatiegeruchten rondom zijn broer.

Of Donny en Yolanthe echt aan het daten zijn? "Nee hoor", vertelt Dave. De twee hebben slechts een paar keer drankjes gedaan, maar dat was puur op vriendschappelijke basis. Anders had Dave zijn broertje wel voor het blok gegooid, aldus de kersverse vader.

Single

Yolanthe is dus nog steeds single en - nog belangrijker - op zoek naar een vent. Kleine kalende mannen maken ook kans, dus schroom je vooral niet om je aan te melden. Kun je haar net als Donny meenemen voor wat te drinken. En wie weet leidt het bij jullie wél ergens toe.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Shownieuws
  • BrunoPress, Instagram