Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Insta-babe doet fotoshoot bij doodskist van haar pa

Een instagram-babe heeft het hele internet in rep en roer gebracht.

Insta-babe doet fotoshoot bij doodskist van haar pa

Influencers zijn natuurlijk de hardste werkers op aarde. Op elk moment van de dag moet er doorgeklust worden, want al die volgers zitten gewoon op hun foto’s te wachten. Ook als je even andere zaken aan je kop hebt, moet de camera dus tevoorschijn gehaald worden. Sommige influencers gaan daar echter wel heel erg ver in.

Voor de kist

Neem bijvoorbeeld de 20-jarige Instagram-babe Jayne Rivera. De Amerikaanse dame, met een stevige 90.000 volgers op haar account, verloor een tijd geleden plotseling haar vader. Tragisch natuurlijk, maar mevrouw zag ook meteen een lichtpuntje bij de dood van haar pa: die begrafenis zou namelijk een uitstekend moment zijn om een paar leuke plaatjes te schieten.

‘Even je billen laten zien, sexy in de camera kijken voor de kist, klein beetje decolleté in beeld: niks mis mee toch?’, zal Jayne wel gedacht hebben. Helaas was de rest van de wereld het daar niet mee eens en kreeg ze een stortvloed aan kwade reacties in haar inbox. In paniek verwijderde het Insta-model in één klap haar hele account, maar het kwaad was al geschied. Inmiddels waren de plaatjes het hele internet al over gegaan en staat Jayne voor altijd bekend als de begravenis-babe.

Volgende begrafenis toch de camera maar even thuislaten.

Bizar
  • Instagram