Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jonge toyboy gezocht: Gordon is weer vrijgezel

Ach gut, Goor is weer single. De in Dubai woonachtige showbizzman maakte het droevige nieuws vandaag bekend via Instagram. 'We vinden het beiden heel jammer maar het is wat het is.'

Gordon

Goor en de 29 jaar jongere Jeffrey de Visser waren sinds juli dit jaar samen. Smoorverliefd, in de wolken, tot over hun oren. De zanger nam zijn 24-jarige toyboy dan ook mee op allerlei tripjes. Sterker: Jeff verhuisde zelfs mee naar Dubai toen Gordon he-le-maal klaar was met het 'onveilige' Nederland en er werd in de wandelgangen zelfs gesproken over een bruiloft.

Einde aan het sprookje

Maar die droom is uit elkaar gespat: Goor en Jeff zijn niet meer. Nou ja, als koppel dan. Gordon: "Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen. We hebben een geweldige tijd samen gehad en kijken daar met alle plezier op terug. We blijven goede vrienden en wensen elkaar niets dan goeds toe!"

Jeffrey is volgens de voormalig Topper inmiddels weer in Nederland, maar Gordon zelf is niet van plan om zijn stek in de Verenigde Arabische Emiraten te verlaten. "We vinden het beiden heel jammer maar het is wat het is", zegt hij. "Mijn avontuur in Dubai zet ik onverminderd door!"

Helemaal solo is Gordon overigens niet: hondje Toto is laatst met een privéjet naar Dubai overgevlogen. Die zal wel wat extra aandacht krijgen nu Jeff uit beeld is.

Entertainment
  • Shownieuws
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl