Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Antifa-lid geeft ander Antifa-lid onderdak, nieuwe huisgenoot kraakt woning

Denk je als Antifa-lid een gelijkgestemde een dienst te bewijzen door hem onderdak te bieden, wordt je huis gekraakt.

Antifa

Het overkwam ene Sean Lopez in de Amerikaanse stad Portland. De aanhanger van de extreemlinkse organisatie kwam erachter dat zijn Antifa-maatje Camillo Massagli en diens vriendin een onderkomen zochten. Lopez had nog wel een kamertje over en bood het stel aan daar te bivakkeren. Dat pakte alleen niet helemaal uit zoals hij gehoopt had.

Bij het beschikbaar stellen van de kamer had Lopez aangegeven dat hij de moeilijkste niet was, maar dat het stel de boel wel een beetje proper moesten houden. Af en toe een bezempje erdoorheen, afwasje doen et cetera. Niet onredelijk, zou je denken. Toch hadden zijn nieuwe huisgenootjes de grootste moeite zich aan die afspraak te houden, waardoor de situatie al snel uitliep op ruzie. En wat doe je als je mot hebt met een huisgenoot? Juist, je kraakt z'n huis.

Gekraakt door een 'vriend'

Althans, dat is wat Camillo Massagli en z'n vriendinnetje deden. Tot groot ongenoegen van Lopez, die z'n visite vervolgens met 'zachte dwang' de woning uit probeerde te bonjouren. Zonder succes.

Sterker: hoewel Antifa en de politiemacht niet altijd even goede vrienden zijn, besloot juist de kraker een belletje te doen naar de lokale politieafdeling. Dit omdat Lopez hem en z'n vriendin op straat wilde zetten. De agenten hadden daar echter weinig boodschap aan en kozen de kant van huisbaas Lopez: Massagli en diens vriendin werden op straat gezet.

Zo, kamer leeg, probleem opgelost. Al zullen de twee Antifa-leden niet snel meer bij elkaar op de koffie komen, zo stellen wij ons voor.

Bizar
  • Telegraaf
  • Pro Shots/Zuma Press