Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Beste nieuws van de week: binnenkort meer René Le Blanc op tv

If I Tell You dat René le Blanc binnenkort weer op tv te zien is, ga je dan kijken? Heel eerlijk: wij wel. Voor een nieuw seizoen Ranking The Stars heeft RTL weer een blik BN'ers opengetrokken en tot ieders vreugde behoort Le Blanc tot de selectie. Dat wordt genieten.

René le Blanc

Een onstilbare honger naar succes, altijd het stralende middelpunt van de aandacht willen zijn en een zelfvertrouwen waar iemand als Trump nog een dikke vette punt aan kan zuigen: René le Blanc.

Sinds zijn grote doorbraak in het programma Ik Geloof in Mij, is de beste man steeds meer te zien op de buis. Zo ook in een nieuw seizoen van Ranking the Stars. Retegoed nieuws natuurlijk, voor alle Le Blancofielen dan.

Ranking the Stars

In het programma krijgen BN’ers vragen voorgeschoteld die van te voren beantwoord zijn door het publiek. De BN’ers 'ranken' elkaar dan van 1 tot en met 10. Bij vlagen prima tv.

Zo was het antwoord van Anny Schilder op de vraag wie het meest in bed experimenteerde verrassend. "Ik blijf liggen", aldus de BZN-zangeres, "maar ze mogen alles met me doen." Met René als deelnemer lijkt het RTL-programma wederom goud in handen te hebben. Kan niet missen.

Andere deelnemers

Naast ons René doen heeft RTL nog een rits BN'ers gestrikt, waaronder Dennis Schouten, Henk Krol, Maxim Hartman, Donnie, Rob Geus, Patricia Paay en Steven Brunswijk en vele anderen. Anders dan anders: in vorige seizoenen presenteerde Paul de Leeuw het programma, maar in het nieuwste seizoen neemt Eddy Zoëy die taak op zich.

Ranking The Stars is vanaf woensdag 27 oktober elke week om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Entertainment
  • Veronica Superguide
  • Brunopress/Brunopress.nl