Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon laat hondje Toto met privéjet naar Dubai overvliegen

Gordon zit inmiddels met z'n gat op een strand in Dubai. Hij heeft Nederland gelaten voor wat het is en woont nu in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. En geweldig nieuws voor Goor: z'n hondje Toto vliegt binnenkort ook die kant op. Per privéjet welteverstaan.

Gordon

Gordon in Dubai, het blijft een bijzonder verhaal. In het Belgische programma 'Waarheid, Durven of Doen' deed de flamboyante tv-persoonlijkheid een tijdje geleden de reden voor zijn emigratie uit de doeken. Aanleiding daarvoor was, zo vertelde een emotionele Gordon, een incident dat in september vorig jaar plaatsvond.

Gordon is toen in zijn eigen huis vastgebonden, geslagen, met de dood bedreigd en beroofd door twee mannen. Onder andere zijn betaalpassen, sieraden en dure Rolex zijn daarbij buitgemaakt. "Daar heb ik zo'n enorme klap van gehad, qua veiligheid", vertelt de zanger. "Ik denk als je dat één keer hebt meegemaakt in je leven, dat je vastgebonden wordt en beroofd, geschopt en geslagen, daar kom je nooit meer overheen."

Gordons manier om met het trauma om te gaan, is Nederland achter zich laten. Waarom de keuze dan op de Verenigde Arabische Emiraten is gevallen? "In Dubai gaat je hand eraf als je daar wat steelt", zegt de ex-Topper. "Het is veilig."

Toto met de privéjet

En zo geschiedde: Gordon pakte z'n koffers, zette zijn riante villa te huur en zit inmiddels lang en breed in het emiraat. Alles koek en ei, zou je zeggen, ware het niet dat hondje Toto nog altijd rondhuppelt op Nederlands grondgebied.

Maar niet voor lang, onthult de zanger op social media. Op het Instagram-account van de Franse buldog - ja ja, Toto heeft z'n eigen profiel - werd gister bekendgemaakt dat het hondje gaat vliegen. "Straks ben ik herenigd met mijn baasje!!" aldus @toto_fromgordon.

Opvallend: Toto vliegt niet tussen het gepeupel in een Easyjet-kist maar in een privéjet, als we de gebruikte hashtags onder het bericht mogen geloven: #privéjet #allesvoormnbeessie.

Geen taaie vliegtuigmaaltijd voor Toto dus, maar een gouden voerbak tot de nok gevuld met Pedigree Vital Delicious Duck. Precies zoals dat hoort bij viervoeters op stand.

Entertainment
  • Shownieuws
  • www.brunopress.nl